~ Compassievol luisteren ~ Liefdevol steunen ~ Vreugdevol motiveren ~ Vrijmoedig creëren ~

asmr

liefdevolle aandacht

ASRM sessies in een huiselijk geborgen setting. 

 

ASMR staat voor Autonomous Sensory Meridian Response. In het Nederlands staat dit voor 'zelfsturende zintuiglijke reactie van energie'. Het ontvangen van een ASMR sessie wordt ervaren als een warme, liefdevolle en veilige vorm van aandacht voor het lichaam en de zintuigen. ASMR is een positieve en helende vorm van contact maken en binnen laten komen van zachte waarnemingen. 
Het is rustgevend en ontspannend en het werkt helend doordat stress en onrust losgelaten kunnen worden. De veilige vorm van aandacht en liefde geven kan (chronische en emotionele) pijn wegnemen. Het kan angsten verminderen en de slaap verbeteren. Het ontvangen van ASMR draagt bij aan een betere slaap, meer balans in het dagelijks leven en een verbetering van de gemoedsrust.


ASMR is een ingang naar het hart,
om van daaruit in rust te groeien en te helen.

de opbouw van asmr

Voorafgaand aan de ASMR sessie wordt besproken wat als prettige sensaties wordt ervaren en hoe de sessie opgebouwd wordt. Elke ASMR sessie is anders en wordt persoonlijk op jouw voorkeur afgestemd. In de praktijk kan desgewenst gebruik worden gemaakt van een ASMR microfoon en koptelefoon, om de geluiden op directe en intense wijze binnen te laten komen. Je kunt kiezen om te zitten op een bank of stoel, of te liggen op de massagetafel of zachte kleden en kussens op een matras. Het is essentieel om samen een veilige en geborgen setting te creëren, waarin jij je open kunt stellen voor het ontvangen van de warme en liefdevolle aandacht en zintuiglijke prikkelingen. 

boek hier je asmr sessie

Voor meer informatie over ASMR in combinatie met counseling kan je contact met me opnemen. 

Samen het leven bespreken, om je hart weer te bezielen, zodat jij jouw leven ten volste kunt beleven.