~ Compassievol luisteren ~ Liefdevol steunen ~ Vreugdevol motiveren ~ Vrijmoedig creëren ~

Golden Teacher

Golden Teachings met Coos Bomhof 

 

Spreek je bestemming

Zelfbewustzijn is tegenwoordig geen exclusief meer, maar een noodzaak in het leven. Velen ervaren steeds bewuster dat het constant bezig zijn met de externe factoren in de buitenwereld energie kost, het afleidt van harmonie en vrede en uiteindelijk leidt tot stress, depressie, onrust en emotionele en zielsblokkades. 

 

Zelfbewustwording kan op verschillende manieren ontwikkeld en getraind worden, zodat er weer levensenergie binnenkomt en in het leefsysteem blijft stromen. Door afzondering van de buitenwereld en de focus naar binnen te richten en diep contact te maken met het eeuwige zelf, zal de ziel zich openen en zal de geest diep in de bron weer energie creëren die krachtig stroomt en vrede en balans brengt. 

 

Zelfbewustwording ontwikkelen heelt de ziel en transformeert zware energie van trauma en karmische energie naar waardevolle levenslessen en brengt het terug naar Prana. De geest zal in een staat van gelijkmoedigheid en compassie komen, balans en harmonie in het moment. 

 

Hoe doe je dat, naar binnen keren om kracht, moed en wijsheid te vinden?

Op verzoek zal Coos teachings verzorgen op een resonerend onderwerp gericht op ontwikkeling van zelfbewustzijn in de Golden teaching van ‘Spreek je bestemming’. Coos spiegelt en prikkelt je in deze teaching om de bron van je rusteloosheid te ontdekken, erkennen, liefhebben en transformeren tot een kostbare schat van levenswijsheid. Je leer om bewust in het moment te zijn, je ontwikkelt een rustige geest en ervaart liefdevolle levensenergie.

Coos heeft de gave om gericht op de individu middels channeling nieuwe inzichten en inspiratie te brengen aan hen die haar horen spreken.

De teachings zijn opgebouwd uit drie delen:

 

Teaching ‘Spreek je bestemming’ 

Coos start de teaching met het onderwerp het ontwikkelen van zelfbewustzijn, waarin ze o.a.  spreekt over hoe zelfkennis,zelfliefde en zelfbewustzijn je helpen en je motor van levensenergie zijn, in de steeds veranderende wereld met steeds dezelfde diepere karmische concepten. Als spiritueel gids en medium, channelt ze daarnaast meer van haar wijsheid, inspiratie en inzichten.

 

Q&A voor Coos met Mark

Mark zal vooraf ingediende vragen stellen, gericht op persoonlijke ontwikkelingsprocessen rondom het thema zelfbewustzijn en non-dualiteit, aan Coos waaruit waardevolle inzichten zullen komen. Daarnaast is er ruimte voor live ingezonden vragen om te behandelen.

 

Geleide Meditatie 

Coos begeleidt een transcendente meditatie waarin ze je middels quantum en klank meeneemt naar de diepten van je ziel, waar alle herinneringen van al je levens liggen opgeslagen en waar je verbinding met je eeuwige hogere tijdloze zelf kunt maken. 

 

Meer over Coos:
Coos Bomhof brengt lichtwerk op de aarde als poët en schrijfster, muzikant, energetisch counselor en een spiritueel gids. 
Coos heeft diverse studies gevolgd, met de mensen en de licht spirits, op het gebied van gezondheid en ziekte op alle vlakken van het zijn (fysiek, emotioneel en energetisch), balans en disbalans in patronen en gedrag, Kum-Nye Tantra, massage en asmr, quantum healing. Coos is hooggevoelig, helderhorend en helderziend. Coos is vol compassie, liefde en in eenheid met al dat leeft. 

Neem gerust contact op met Coos. connect@soulsequence.nl of 06-1548191
Kijk voor begeleiding bij heilige ceremonies op haar website over haar lichtwerk: www.soulsequence.nl