~ Compassievol luisteren ~ Liefdevol steunen ~ Vreugdevol motiveren ~ Vrijmoedig creëren ~

Neem gerust contact met me op

‘Je mag je weer verbonden gaan voelen,  
met jezelf, met wie je bent, met andere mensen. 
Het is tijd dat je mag leven, op een sterk fundament, 
dat intrinsiek kracht geeft en levensvreugde doet vergroten.‘

heb je een vraag, of wens je steun? 

Heb je een vraag met betrekking tot je persoonlijke situatie, wens je begeleiding te ontvangen, of wil je graag een toelichting op een van de onderwerpen op deze website? Vul dan het contactformulier in. dan neem ik contact met je op.

locaties

De counseling en ondersteunende beleef training van Psychodrama, Tantra, massage en ASMR kunnen zowel in de praktijk als op een door jouw gewenste locatie aangeboden worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de counseling gesprekken al wandelend te voeren in de natuur of in online sessies te organiseren. De counseling gesprekken zijn per sessie en per traject in te zetten. Klik hier voor de tarief indicatie op donatie basis.

 

Mijn warme en huiselijke praktijkruimte is op Olympiaplein te Amsterdam.
Mocht je verder van Amsterdam wonen, dan kunnen we elkaar ook voor counseling ontmoeten in een prachtige Mongoolse Yurt in Tholen, Zeeland. Deze Yurt wordt tevens gebruikt voor heilige ceremonies en psycho-energetische counseling met de Spirits van de Planten. Wanneer je hier meer informatie over wenst te ontvangen, kan je contact met me opnemen. 

contactformulier


het is Jouw leven

Jouw keuzes zijn en zullen altijd jouw verantwoordelijkheid zijn. Via counseling, psychodrama, massage, Tantra en ASMR ondersteun ik je om bewust te worden en om te leren kiezen en het essentiële proces van contemplatie, overpeinzen en voelel wat er aan vooraf gaat. Durven voelen, visualiseren en inbeelden is een wezenlijk onderdeel van bewust leven en je eigen leven te creëren. Na het proces van creëren in je ziel en hart, komt uiteindelijk de stap van het kiezen als vanzelf en vanzelfsprekend naar voren. Je volgt dan het pad dat jouw bestemming draagt en is. Vanuit het pad dat je volgt, met keuzes die je maakt uit je hart, leeft je vanuit je intuïtie. Dit brengt je vervolgens als een stroom naar het volgende keuze moment., het gevolg Kiezen gaat dus niet alleen om de keuze in zichzelf, maar ook voor de gevolgen en de uitwerking van de keuze. Bewust kiezen is niet altijd eenvoudig, daar is vaak moed voor nodig. Moed om de angsten en beperkende gedachten onder ogen te zien en te leren doorzien. Wens je meer vrijheid te ervaren in het maken van keuzes en wens je bewust keuzes te leren maken? Dan begeleid ik je graag in de ontwikkeling hier naar toe. Het levenspad dat je lopen mag is vrij, vredig en open.

vrijheid is een keuze


contactgegevens

Coos Bomhof

06 - 15 48 19 13

Ikben@labricoos.nl 

Olympiaplein Amsterdam

Mijn praktijk is ook te vinden via  www.vind-een-therapeut.nl

Samen het leven bespreken, om je hart weer te bezielen, zodat jij jouw leven ten volste kunt beleven.