Trauma Heling sessie

De stress die er was heeft plaats kunnen maken voor genieten na de sessie van gisteren. Ik ben nog steeds onder de indruk. Onze ontmoeting en de sessie heeft heel veel losgemaakt bij me. Wat voelde ik me fijn in je armen na de trance meditatie. Ik voelde je aandacht en even was ik weer het kleine kind dat aandacht kreeg en zich geliefd voelde, die zich welkom voelde. Het mezelf uiten ging moeiteloos bij jou.

Mijn lichaam trilde en mijn ademhaling was soms zo intens en mijn spieren verkrampten soms helemaal. Aan het einde van deze lange sessie van vier uur, voelde ik dat ik ergens graag weer naar mijn eigen veilige thuis wilde om alles over me heen te laten komen, om het te laten landen, maar aan de andere kant wilde ik helemaal niet weg. Ik wilde niet weg gaan, het voelde zo veilig en vertrouwd.

 

Ik merk nu heel erg dat ik me gisteren tijdens de sessie eindelijk weer helemaal mezelf voelde, zoals ik werkelijk ben. De woorden ‘Ik ben liefde, ik ben sterk’ die we samen herhaalden draag ik bij me, die voel ik nu werkelijk en het voelt wennen, het is nieuw. Ik kan er geen andere woorden aan geven dan dat het een heel indrukwekkende en helende ervaring was. Dat is het sleutelwoord van gisteren. Ik ben geraakt door de emoties, geraakt door alles wat er gebeurde. Wat ben jij een prachtig mens Coos, dat jij met jouw liefdevolle en warme energie mensen zo kunt helpen en begeleiden en wilt meelopen op hun pad naar zelfliefde en ontwikkeling,

Wat ik heb meegemaakt heeft zich ontwikkelt tot een trauma en hoe we hier gisteren aandacht aan konden geven Coos was de meest passende manier om dat trauma los te laten en te verwerken.

 

Graag kom ik spoedig weer langs om dit traject te vervolgen.
Met mijn hart op mijn hart dank ik je Coos.