~ Compassievol luisteren ~ Liefdevol steunen ~ Vreugdevol motiveren ~ Vrijmoedig creëren ~

Counseling doe ik
met helderheid van geest,
zuiverheid van hart,
doeltreffende effectiviteit en
een sprankje waanzinnige wijsheid. 

Als counselor ben ik jouw vertrouwenspersoon. Ik ondersteun en begeleid bij je levensvraagstukken. De samenwerking die we creëren is veilig en dynamisch. Het is een doeltreffend mooie ervaring. Als counselor en gesprekspartner gaan we samen de diepte in. Ik begeleid je op een vrijmoedige en empathische manier, zodat je in een geborgen setting kunt toewerken naar een nieuwe en krachtige manier van leven.  

Door jezelf de tijd en ruimte te gunnen om samen het gesprek over jouw leven aan te gaan, geef jij jezelf het geschenk van een autonoom leven en diepe vriendschap met jezelf. 

 

'Jezelf een counselor gunnen, is liefde geven aan jezelf.'

zo werkt counseling

Counseling is een hartelijke en zachte vorm van begeleiding, waarbij met name wordt ingegaan op de emotionele aspecten van problemen en vragenstukken die je ervaart in je leven. Het werkt doeltreffend bij vraagstukken met een psychosociale achtergrond zoals bijvoorbeeld aanhoudende stress, angsten of een gevoel van niet gelukkig zijn. Ook trauma’s en emotionele pijn kunnen effectief behandeld worden met counseling. 

Levensthema's waar je hulp en begeleiding bij kunt ontvangen zijn o.a.: 

Self-sabotage
Depressie - Burn-out
Onzekerheid - Eenzaamheid
Angst - Negatieve gedachtenpatronen
Seksuele blokkades - Schuldgevoelens
Uitzichtloosheid - Suïcidale gedachten
 Fysieke Pijn - Emotioneel lijden
Verslavingen - Schaamte - Geheimen

Kennismaking en intake

Je kan je via het contactformulier, per mail of telefonisch contact opnemen en je aanmelden. Ook als je de hulpvraag nog niet helemaal helder kunt verwoorden kunnen we een kennismakingsgesprek en intake inplannen. Tijdens het gesprek schetsen we samen een beeld van o.a. je situatie en hulpvraag, je verwachtingen en doelstellingen. Daarna wordt een globaal traject voorstel van het aantal sessies gemaakt. Gedurende het traject wordt de voortgang besproken en zo nodig wordt het traject aangepast. Na het intakegesprek krijg je tijd om te beslissen of en wanneer je het traject wilt starten. Deze wijze bied ik bewust zo aan, omdat het essentieel is dat je zelf vertrouwen ervaart in het te lopen traject. 

 

afgestemd op jouw wensen en behoeften

Een sessie of traject kan worden gecombineerd met een wandeling, een activiteit, massage en ASMR. De begeleiding en wijze van hulpverlening pas ik aan op jouw persoonlijkheid en hulpvraag. We stemmen samen af op jouw blokkades, vraagstukken en jouw doelen. Het hoogste doel is dat jij weer gaat voelen dat je het liefdevolle leven kunt gaan leiden dat je diep van binnen wenst voor jezelf. Als counselor en gesprekspartner help ik je hier graag te komen.  

Golden Teacher: Zelfvergeving

Heb je behoefte aan counseling of wens je een verdiepend gesprek te voeren met mij?

Klik dan hier om een afspraak te maken voor een gratis intake gesprek, of neem contact met me op via 06-15481913 voor meer informatie.

Samen het leven bespreken, om je hart weer te bezielen, zodat jij jouw leven ten volste kunt beleven.