~ Compassievol luisteren ~ Liefdevol steunen ~ Vreugdevol motiveren ~ Vrijmoedig creëren ~

massage 

Ondersteunend aan de counselinggesprekken is een massage zeer helpend. Een massage is een diepe, zintuiglijke ervaring die een voedende en helende werking heeft op lichamelijk, geestelijk en emotioneel vlak. Het versoepelt niet enkel de spieren, maar raakt en werkt ook op een dieper niveau. Zeker in combinatie met counseling gesprekken helpt het je om sneller weer in balans te komen en innerlijk rust te ervaren in je dagelijks leven. Het klinkt eenvoudig en dat is het in feite ook. Samen kunnen we hier naar toewerken en groeien.

 

De weg naar een leven in balans en harmonie.
Geluk en welzijn creëren in bewustzijn.
Jij bent een autonoom en soeverein mens. 
Je ziet het wanneer je het door hebt. 

massage is voedend en helend

Voorafgaand aan de massage stemmen we samen, in een gesprek, de vorm en details af.  Het ontvangen van een massage, die helemaal op jouw afgestemd is, heeft veel impact en uitwerking. Zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak heeft een massage een voedende en ook helende uitwerking. Omdat de behoefte aan een massage in feite vanuit een diepere behoefte komt, wordt ook dit onderdeel besproken en is de massage een ondersteunende dienst van counseling. 

Endorfine ondersteunt diepe heling

Ontvang je een holistische of ASMR massage? Dan zorgen vrijgekomen hormonen voor de aanmaak van endorfine. Dit zijn zogenaamde gelukshormonen waarvan bekend is dat het o.a. stress verminderd, diepe ervaring van rust creëert en je geluksgevoel bevordert. In combinatie met de counseling gesprekken zorgen holistische en ASMR massage voor een katalyserend effect in de ontwikkeling van het hogere bewustzijn. Dit heeft een zeer positief effect op het ervaren van welzijn en harmonie in het dagelijks leven.

Mogelijke massages:

Holistische Massage van te bespreken lichaamsdelen

Orgaan Massage wanneer emoties geblokkerd zijn.

Organen spreken en houden energie vast wanneer je niet in balans bent. Acute en chronische ziektes laten de organen spreken en middels orgaan massage. Vanuit de Chinese Geneeskunde heb ik deze manier van behandelen geïntegreerd in mijn werk. Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan gerust contact met me op. 

Samen het leven bespreken, om je hart weer te bezielen, zodat jij jouw leven ten volste kunt beleven.