~ Compassievol luisteren ~ Liefdevol steunen ~ Vreugdevol motiveren ~ Vrijmoedig creëren ~

Energetische Counseling

Voel je behoefte aan begeleiding bij het transformeren van o.a.:

- PTSS, trauma en emotionele blokkades

- Depressie, negatieve en beperkende gedachten patronen

- Angsten en zelf-sabotage in gedrag en denken

 

Samen met de spirit van de Golden Teacher begeleid ik je middels energetische counseling in een transcendente sessie.

Tijdens deze innerlijke reis wordt je begeleid bij het transformeren van een negatieve levenswandel naar een wens-geörienteerd leven.

 

Door samen met de Golden Teacher het leven te bespreken, nieuwe perspectieven te bezielen, wordt het mogelijk om een harmonisch leven te gaan beleven vanuit eenheid en liefde.

 

Voel je vrij om contact met me op te nemen en kijk voor meer informatie even op de website: www.labricoos.nl

Leef je in, Leef je uit

Psilocybine therapie bij ptss, depressie en angsten

Post Traumatische Stress Symptomen worden voor veel mensen als een zwaar lijden ervaren in het leven. Het dagelijks herbeleven van trauma en de gedachten die gekoppeld zijn aan het trauma, zorgen voor een negatieve beleving van het leven, waarbij wanhoop, machteloosheid en eenzaamheid een grote neerwaartse kracht zijn. Met de psilocybine-behandelingen wordt op therapeutische wijze een diepe heling geboden bij met name depressie, angsten en negatieve denk- en gedragspatronen. Door de hoge spanning van de angst, wordt veel stress ervaren in het dagelijks leven. Stresshormonen verlagen het serotonine gehalte in het lichaam. Een lage serotonine spiegel is een indicator voor angsten en depressie en kan door een negatieve spiraal de situatie verergeren. Psilocybine, wat na omzetting psilocine vormt, is een psychedelica die wellicht wel het meeste lijkt op serotonine en kan daarmee depressieve gevoelens direct wegnemen, waardoor onder begeleiding in de energetische counseling ruimte komt om de trauma's, angsten en blokkades te transformeren en verwerken. Verder kunnen er tijdens de psilocybine sessies diepe inzichten binnen komen, nieuwe hersenverbindingen ontstaan, connectie met het goddelijke, empathie, sympathie en zelfliefde worden ervaren. Al deze eigenschappen van psilocybine kunnen mensen met PTSS en depressies helpen.

Kijk voor meer informatie op mijn andere website: www.soulsequence.nl

Bij vragen of aanmeldingen kan je me contacten of even bellen (06-15481913)