~ Compassievol luisteren ~ Liefdevol steunen ~ Vreugdevol motiveren ~ Vrijmoedig creëren ~

Quantum heling van liefde

 

Een korte verbeelding van de energie die elk mens in zich voelt: Liefde.

Wanneer je de energie in je hart groter kunnen maken dan je hart zelf,
en het dan kunt uitbreiden, dan kan je er als het ware in wonen.
Dan kunnen we reizen door toekomst en verleden.
Je kunt visioenen en fragmenten zien vanuit het verleden en toekomst.

 

Energie van Liefde

Ik gebruik mijn handen om de liefde vanuit De Hogere Bron van Licht door mijn hart en handen door te geven aan een ander. Met quantum heling help ik anderen heling en balans te hervinden en biedt met counseling en handoplegging ondersteuning aan hun helingsproces; het proces van in balans komen en in balans blijven.

Quantumveld

Door met liefdevolle aandacht en focus mijn handen bij of op iemand te leggen, creëer ik een bewustzijn in het het quantum energieveld van liefde. Dat richt ik op de ontvanger.Binnen dat veld zal het wezen van de ontvanger de resonantie herkennen, opwekken en zichzelf in balans gaan brengen. Dit wordt ervaren als genezing. De liefde en energie die overgebracht wordt zal zoveel balans teweeg brengen als het ontvangende lichaam bereid is te ontvangen in het moment. Naast het ontvangen van quantum heling zijn begeleidende gesprekken vaak van groot belang. Het leren spreken van de taal van het lichaam, het emotionele lichaam en de ziel is essentieel om in balans te komen en in balans te blijven. Deze begeleiding geef ik bij quantum heling als ook bij de Kum-Nye Tantra sessies

 

De intelligentie van het lichaam leidt de heling. Het is liefdesenergie, daar waaruit we bestaan. Ik zend liefde in energie en vorm met de intentie voor een zuivere balans in het hele wezen van de ander. Daarbij zijn alle vier de hoofddelen van de ander betrokken: lichaam, emotionele lichaam,energetisch lichaam en geest. 

 

 

 

 

Voel je gevoeld door jezelf
Zie door de ogen van je ziel
Luister de de zintuigen van je lichaam
Breng je zelf in balans; Je bent heel

 

Ademtechnieken & technieken van lichaamsbewustzijn

Door begeleiding bij het bewust leren ademen, leren begrijpen wat ademhaling doet en het leren herkennen van lichaamsbewustzijn, leer je om je hartenergie te openen. Bij het geven van quantum heling wordt dit bewust ingezet, wat het trillings- of energieniveau van liefde toenemen. Deze stroom van energie kan door de ontvanger in het lichaam gevoeld en ervaren worden met tintelingen, warmte en andere sensaties. In het emotionele en energetische lichaam kan de energie stroom in de hoge frequentie ook ervaren worden met verandering van emoties en gevoelens, met beelden of gedachten. Door de quantum stroom van de energie van liefde, waar de ontvanger op afstemt, kan de heling ontstaan.

 

Resonantie en afstemmen. 

Het geven en ontvangen van quantum heling is het overgeven van energie van leven, ook wel prana of kundalini (en vele andere namen) genoemd. Dat is dezelfde energie van liefde die de ontvanger al heeft; die pure energie van licht en liefde wordt aangewakkerd en opgewekt in het hartcentrum, het hart chakra. De ontvanger heelt zichzelf, met zelfhelend vermogen; Ik genees niet iemand. Het helen is in feite het zichzelf weer in de pure balans brengen van heelheid en volledigheid, zoals we in essentie zijn. De ontvanger van de quantum heling kan op alle lagen van het zijn heling ervaren, in lichaam, emotioneel lichaam (mentaal) en energetisch lichaam (de ziel). De bron van ziekte en blokkades zit in de ziel. Dat is de plaats waar ik je ontmoet en waar we samen werken naar balans; heling. Wanneer er blokkades en energie in een lage frequentie huist in een deel van de ziel, uit zich dat in het mentale en fysieke lichaam. Het lichaam spreekt zich uit. Vanaf het fysieke lichaam gaan we met quantum heling terug naar de bron. Die wordt met de levensenergie (prana, kundalini, liefde) aangeraakt en zo wordt er beweging gebracht in de onzuivere bron die disbalans bracht in het hele wezen. 

 

Het ontvangen

Bij het ontvangen van een quantum sessie zal het met meditatie en ademtechniek je hartenergie diep intens activeren. Hiermee laat je je energetische lichaam veranderen en vul je jezelf met je eigen liefde, je zelfliefde, je liefdesenergie. Tijdens een quantum sessie openen de gever, de ontvanger en de Hogere Bron van Licht zich naar elkaar als kanalen op het vlak van de stroom van liefdesenergie. Je zal heling ervaren, dat is dat er balans komt in je wezen. Je bent van nature volledig, heel en puur. Door ervaringen in je leven en vanuit vorige levens kan er disbalans ontstaan in je wezen, wat zich in ongemak, blokkades en ziekte kan uiten. Je kunt dus altijd terug naar die volle staan van zijn; we zijn volledig, heel en puur.